211138
Książka
W koszyku
Jak gotować, aby potrawy były zdrowe, mniej kaloryczne, ale nadal smaczne? Ważne są przede wszystkim produkty – świeże, lokalne i sezonowe. Gotując z tą książką, nie będziesz mieć problemu z dostępnością składników i nauczysz się czerpać z natury to, co najlepsze. Autorka pokaże ci, jak wzbogacić znane potrawy o świeże warzywa, owoce i aromatyczne zioła. Przekonasz się również, że tradycyjna kuchnia może być lekka i zdrowa.
Status dostępności:
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 64 a/Zaj (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na okładce nazwa profilu autorki na Instagramie: Ze smakiem na ty.
Na okładce: Ponad 140 przepisów.
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej