210829
Book
In basket
Postaw na warzywa! Po "Obfitości" i "Całej obfitości" przyszła pora na "Smak" i odkrycie trzech kluczowych czynników (proces, połączenie, produkt), które sprawiają, że dania z warzyw są tak niesamowicie pyszne. Autorzy – Yotam Ottolenghi i Ixta Belfrage – nie tylko podpowiadają, co gotować, ale też wyjaśniają, jak wykorzystać potencjał tkwiący w zwykłych warzywach, by stworzyć z nich niezwykłe posiłki i pogłębić ich smak. "Smak" to nowatorskie podejście do przyrządzania warzyw, na które czekali fani Ottolenghiego i miłośnicy wegetariańskiej kuchni na całym świecie.
Availability:
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 641/642 a/Ott (1 egz.)
Notes:
Tytuł oryginału: Ottolenghi flavour, 2020
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again