210260
Książka
W koszyku
Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów – tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych. Książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.: mięso, podroby i przetwory, drób, jaja i przetwory, tłuszcze roślinne i zwierzęce, warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe. [empik.com]
Status dostępności:
Czytelnia naukowa
Brak informacji o dostępności: sygn. 66/68 a/Kub (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia przy rozdziałach.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej