211781
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ogólna technologia żywności / [aut.] Eugeniusz Pijanowski [i in.]. - Wydanie 8 uaktual. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2004. - 584, [2] s. : il., wykr., tab. ; 24 cm.
(Podręczniki Akademickie)
Status dostępności:
Filia Podłęże I - dorośli
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/69 t/Ogó (1 egz.)
Filia Jeleń
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/68 t/Ogó (1 egz.)
Czytelnia naukowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 66/68 t/Ogó (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej